• magyar
  • angol
Éjjellátó monokulárok
A "Gals M" sorozat egy ergonómialilag gondosan megtervezett többfunkciós éjjellátó készülék, 1, 1+, 2+, 3 generációs képalkotó csővel, alumínium házzal. Erőss optika, cserélhető lencsék, amelyek biztosítják a különböző nagyításokat; túlzott fényerő védelem; beépített LED-es infravörös fényvető; kényelmes és biztonságos maszk, amely a jobb vagy bal szem használatát teszi lehetővé;rögzítők melyek segítségével nappali optikai eszközre lehet rögzíteni, ami ezután éjjellátóként használható; használható lézeres cálzóvaé éjszakai vadászatokhoz.
М02 «Ваt»(GEN 1)
2.5 szeres nagyítású monokular éjjellátó, erős fém tokkal, túlzott fényerő védelemmel, bekapcsolás és akkumulátor töltés jelzővel,beépített infravörös fényvetővel
Műszaki paraméterek>>>
М07(GEN 1)
Ahogy minden sokoldalú “GasOptics”által gyártott terméknek, ennek a terméknek a háza is könnyű alumínium ötvözet, ami a tartósságot, megbízhatóságot és az egyszerűséget biztosítja. A készülék bekapcsolás jelző és akkumulátor töltésjelzővel és túlzott fényerő védelemmel van felszerelve. Beépített infravörös fényvető a teljes sötétségben való használathoz. 1 x 3.6 x nagyítású lencsékkel használható, jobb és bal szem használatát lehetővé tevő maszkra szerelhető. SM-1 vagy SM-2 rögzíthető adapterrel a nappali távcső éjszakai üzemmódra állítható át. A KM-10 konzol segítségével, a vadászfegyver éjszakai vadászatra használható lézeres célzóval. Sínnel rendelkezik, további fényvetők rögzítéséhez.
Műszaki paraméterek>>>
М17 «Fox» (GEN 1+)
Ez sokoldalú készülék bekapcsolás jelző és akkumulátor töltésjelzővel és túlzott fényerő védelemmel van felszerelve. Beépített infravörös fényvetővel rendelkezik,a teljes sötétségben való használathoz. 1x, 3.6x és 4.6 x nagyítású lencsékkel használható, jobb és bal szem használatát lehetővé tevő maszkra szerelhető. SM-1 vagy SM-2 rögzíthető adapterrel a nappali távcső éjszakai üzemmódra állítható át. A KM-10 konzol segítségével, a vadászfegyver éjszakai vadászatra használható. Sínnel rendelkezik, további lézeres vagy diódás fényvetők rögzítéséhez.
Műszaki paraméterek>>
М21(GEN 2+/3)
Ez sokoldalú készülék bekapcsolás jelző és akkumulátor töltésjelzővel van felszerelve. Beépített infravörös fényvető a teljes sötétségben való használathoz. 1x, 3x és 4x, nagyítású lencsékkel használható, jobb és bal szem használatát lehetővé tevő maszkra szerelhető. SM-1 vagy SM-2 rögzíthető adapterrel a nappali távcső éjszakai üzemmódra állítható át. A KM-10 konzol segítségével, a vadászfegyver éjszakai vadászatra használható lézeres. Sínnel rendelkezik, további infravörös fényvető rögzítéséhez.
Műszaki paraméterek>>
М22(GEN 2+/3)
Sokoldalú monokulár profik részére. Három verzióban gyártják: maszkkal és 1x nagyítású lencsével, maszk nélkül 1x nagyítású lencsével nappali használatra, valamint lézeres célzáshoz 3, 4 - x és 5.5 x nagyítású lencsékkel. Beépített infravörös fényvetővel és túlerős fény védelemmel van szerelve. Vízmentes, páramentesített levegővel és nitrogénnel töltve. Rendelkezik bekapcsolás- és akkumulátortöltés jelzővel valamint további fényvetők rögzítésére szolgáló sínnel.
Műszaki paraméterek>>