• magyar
  • angol
Fejre tehető éjjellátók
EOR of 1, 2+, 3 generációjú többcélú fejre tehető éjjellátó, alumínium könnyűfém ötvözet ház;beépített infravörös fényvetővel a teljes sötétben való látáshoz; maszk a kényelmes és biztonságos használathoz; lencse csere lehetőség a binokulárként való használathoz; Lézer célzóval való együttes használat lehetősége.
G01 (GEN 1)
Fejre tehető éjjellátó, könnyűfém alumíninum ötvözet ház, rekesz optika, kényelmes vezérlő gombok, beépített fényvető teljes sötétséghez, biztonságos és kényelmes maszk, túlerős fény védelem,ó váltó lencsékkel hagyományos távcsőként használható.
Műszaki paraméterek>>>
G02 (GEN 1)
Sokoldalú fejre tehető éjjellátó mikroprocesszor vezérléssel, energiatakarékos üzemeltetés. Villanás védelem. A készülék bekapcsolás jelző és akkumulátor töltésjelzővel van felszerelve. Beépített infravörös fényvető. Az optikai rendszer felismeri, hogy szükség van-e szemtávolság állításra. Biztonságos és kényelmes sisak-maszk. Csere lencsékkel hagyományos távcsőként, éjjel lézeres célzóval használható.
Műszaki paraméterek>>>
РG21 (GEN 2+/3)
Az egyik legkisebb éjjellátó. Automata fényerősség szabályozóval és túlerős fény védelemmel van szerelve. Vízmentes, páramentesített levegővel és nitrogénnel van töltve. Rendelkezik bekapcsolás és akkumulátortöltés jelzővel valamint beépített infravörös fényvetővel. Állítható szemtávolság(58-72mm), mely összhangban van a ergonómiailag tervezett sisak-maszkkal. Csere lencsékkel hagyományos távcsőként, éjszaka lézer célzóval használható
Műszaki paraméterek>>
G21 (GEN 2+/3)
Professzionális minőségű képet adó éjjellátó. A készülék felépítése lehetővé teszi jó minőségű térhatású kép alkotását, amelynél a mohokulárok és hagyományos biookulárokhoz képest a felismerési távolság 1.5 szerese. A készülék felismeri, hogy szükség van-e a szem közötti távolság állítására, túlerős fény védelemmel van szerelve. Vízmentes, páramentesített levegővel és nitrogénnel van töltve. Rendelkezik bekapcsolás és akkumulátortöltés jelzővel valamint beépített infravörös fényvetővel. Csere lencsével távcsőként használható valamint lézeres célzóval éjszakai lövészetre.
Műszaki paraméterek>>