• magyar
  • angol
Éjjellátó céltávcsővek : kettős felhasználású termékek a magyar joszabály szerint polgári célra nem hozható forgalomba(kivétel:military, rendvédelmi szervek)
A «Gals NS» sorozat EOR 1, 1+, 2+, 3 generációs optimális optikai mechanizmussal ellátott és ergonómiailag tervezett éjjellátó céltávcső. A készúléket nagy pontosság és megbízhatóság jellemzi. A "Gals M" sorozat egy ergonómialilag gondosan megtervezett többfunkciós éjjellátó készülék, 1, 1+, 2+, 3 generációs, képalkotó csővel,alumínium házzal. erősss optika;cserélhető lencsék, amelyek biztosítják a különböző nagyításokat; túlzott fényerő védelem; beépített LED-es infravörös fényvető; kényelmes és biztonságos maszk, amely a jobb vagy bal szem használatát teszi lehetővé;rögzítők melyek segítségével nappali optikai eszközre lehet rögzíteni, ami ezután éjjellátóként használható; használható lézerbelövővel vagy kulminátorral a fegyver éjszakai körülményekhez való belövéséhez.
NS01 (GEN 1)
ahogy minden“GalsOptics”által gyártott terméknek, ennek a terméknek a háza is könnyű alumínium ötvözet, ami a tartósságot, megbízhatóságot és az egyszerűséget biztosítja. A készülék bekapcsolás jelző és akkumulátor töltésjelzővel van felszerelve. Beépített távolságra fókuszálható lencsével és infravörös fényvetővel rendelkezik. A tervezés lehetővé teszi, hogy 500 G nyomás alatt is működjön a készülék, ami egy 6000 joules csőtortokai energiával rendelkező lőszer kilövésekor fellépő visszarúgásnak felel meg. A cég által kínált sínek több vadászfegyver típusra is szerelhetőek.
Műszaki paraméterek>>>
NS03 (GEN 1+)
Megbízható céltávcső érős fém házzal, bekapcsolás és akkumulátor töltésjelzővel, szabályozható fenyérerejű “Mil Dot” típusú célzójellel. Beépített infravörös fényvető, mely a fénysugár irányába állítható nagyon kevés fény mellett 450 méteres látótávolságot tesz lehetővé.
Műszaki paraméterek>>
NS11 (GEN 1+)
AZ NS03 modellel összehasonlítva, a magas minőségű optika különbözteti meg, ami a látókép minőségét érzékelhetően javítja, ezáltal a felismerés gyorsabb, továbbá pontosabb lövést tesz lehetővé.
Műszaki paraméterek>>
NS21 (GEN 2+/3)
Kompakt, lapos, könnyűsúlyú és korszerű modern. Szilárd fém ház. Magas-minőségű optika. Mikroprocesszor vezérelt működés, bekapcsolás és akkumulátor töltésjelzővel. Beépített infravörös fényvető. Szabályozható fenyérerejű kiemelt vörös “Mil Dot” típusú célzójel. Minden fajta sörétes és golyós vadászfegyverhez használható.
Műszaki paraméterek>>
NS22 (GEN 2+/3)
Professzionális vadásztávcső. Optimális ár-érték arány. Használható 4X és 6X nagyítással, belső fókusz. Túlzott fényerő védelemmel is felszerelhető, vízhatlan, száraz levegővel és nitrogénnel töltött. Töltő csatlakozóval szerelve. Bekapcsolás és akkumulátor töltésjelzővel, külső infravörös fényvető rögzítésére szolgáló sínnel szerelve. Mindenfajta vadászfegyverrel használható.
Műszaki paraméterek>>